Международна научна конференция „Изкуствен интелект и е-лидерство“

Уважаеми колеги и приятели,
на 10 и 11 октомври 2019 год в гр. Пловдив, Тех парк Оптела – Евент център ще се проведе международна научна конференция на тема: „Изкуствен интелект и е-лидерство“.
Все повече Изкуственият интелект и Е-лидерството се превръщат в езика на иновациите и интелигентните технологии в съвременното индустриално общество.
Организаторът, Тех парк Оптела има за цел чрез Конференцията да събере заедно специалисти, учени, преподаватели и докторанти за участие с доклади, за контакти и дискусии, както и всички, които желаят да научат повече за развитието на изкуствения интелект и принципите на е-лидерството. Каним учените и изследователите от различните научни области да представят и обсъдят своите нови идеи, резултати от научни изследвания, приложения и опит във всички аспекти на съвременните методологии и интелигентен инструментариум.
Надяваме се, че Международната научна конференция Artificial Intelligence and E-Leadership „AIEL 2019” ще даде възможност за откриване на нови приятели и идеи и ще бъде място за среща и дискусии на учени от различни научни направления, завладяни от общите идеи на познанието и творчеството.

Ще се радваме да се присъедините към нашето събитие.
Подробности за конференцията може да намерите тук: http://ic.optela.com/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *